Blaasontsteking behandelen

Blaasontsteking behandelen: Zodra je een branderig gevoel hebt bij het urineren bestaat de kans dat je een blaasontsteking hebt. Één van de meeste voorkomende ontstekingen binnen ons lichaam zijn wel de blaasontstekingen.
U wilt natuurlijk zo snel mogelijk weer af zijn van een blaasontsteking. Er zijn verschillende manieren om dit te doen.

Je kunt een afspraak maken met de huisarts en vragen om een antibiotica. Er zijn ook andere manieren om van je blaasontsteking af te komen. Niet iedereen houdt ervan om gebruik te maken van medicijnen.

Een blaasontsteking Zelftest bestelt u bij deze drogist.

Of bestel Blaasontsteking preventief of als kuur.

Welke natuurlijke middelen kan ik gebruiken?

Één van de bekendste natuurlijke middelen zijn Cranberry’s, die helpen bij het voorkomen van blaasontstekingen. Onderzoek heeft reeds aangetoond dat cranberry’s daadwerkelijk kunnen helpen om urineweginfecties te voorkomen.

De blaadjes van de berendruif bevat chemische stoffen waaronder arbutoside. Deze stof wordt door ons lichaam omgezet naar hydrochinon. Het helpt goed bij het bestrijden van infectie’s. Houd er wel rekening mee dat u de hoeveelheid berendruif beperkt houdt. Als u teveel berendruif gebruikt kan het uw lever aantasten.

Vitamine C

Het immuunsysteem wordt gestimuleerd door het gebruik van vitamine C. De hoeveelheid interfon (eiwit) wordt hierdoor verhoogd. Zorg dagelijks voor voldoende vitamine C, waardoor de kans verkleind word op infectie’s, waaronder blaasontstekingen. De hoeveelheid vitamine C verlaagt namelijk de ph waarde van de urine. Hierdoor kunnen bacteriën zich moeilijk nestelen in de urine.

Eindconclusie

Natuurlijke middelen werken niet als uw blaasontsteking in een verder stadium is. Zodra de klachten van een blaasontsteking plaats vinden kunt u het beste de natuurlijke middelen gebruiken. Mocht het niet werken dan kunt u uw huisarts raadplegen.

Een blaasontsteking Zelftest bestelt u bij deze drogist.